Assassin's Creed Rogue Remastered (XBO)
Assassin's Creed Rogue Remastered (XBO)
6 990 Ft

Assassin's Creed Rogue Remastered (XBO)

Assassin's Creed Rogue Remastered (Xbox One) játékszoftver Újgenerációs köntösben tért vissza közénk az Assassin’s Creed-sorozat egyik méltatlanul mellőzött epizódja, aminek jóvoltából most végre Xbox One-on is lehetőségünk nyílik átélni a széria utolsó amerikai mellékszálát, méghozzá modern grafikával, illetve a korábban megjelent összes letölthető tartalommal kiegészülve. Az Assassin’s Creed Rogue Remastered egy új főhőst állít a középpontba, így egy egykori Orgyilkosból lett Templomos, bizonyos Shay Patrick Cormac történetét ismerhetjük meg általa. Ebben az epizódban így végre felfedezhetjük a sorozatban mindvégig ellenségként kezelt másik frakció sajátosságait is, ám mivel a főszereplő egykoron a jó oldalon szolgált, ez a játékmenetre semmilyen hatással sem lesz. Ebből kifolyólag továbbra is a szélvészgyors, csendes harcmodort részesíthetjük előnyben, de a lopakodás, a hallgatózás és a hatalmas épületek megmászása sem okoz majd problémát Shay számára. Az Assassin’s Creed Rogue Remastered-ben egyébiránt visszatérünk Észak-Amerikába, ahol olyan új területeket fedezhetünk fel magunknak, mint az észak-atlanti partvidék, az Appalache-folyó völgye vagy New York áttervezett és átszabott városa. A kampány természetesen ezúttal is egy nagyobb történelmi korszakban, a 18. századi hétéves háború idején játszódik, ami 1754-től egészen 1763-ig tartott. A cselekmény éppen ezért ezer szállal kötődik majd a harmadik és a negyedik epizódhoz, azon belül is az ott megismert Kenway családhoz, amelynek tagjairól nagy valószínűséggel újabb rejtélyeket és sötét titkokat is megtudhatunk. Természetesen az Assassin’s Creed Rogue Remastered-ben is visszatér a hajózás lehetősége, azonban nem kap olyan hangsúlyos szerepet, mint a kalózok korát megidéző Black Flag keretein belül. A játékban ugyanakkor alapos finomhangoláson esett át a hajózási rendszer mellett a szárazföldi, valamint a tengeri harc, sőt mi több, utóbbi esetében egy vadonatúj hajó, a Morrigan fedélzetén szelhetjük a hullámokat.

  • Most végre megszépült küllemmel és rengeteg extra tartalommal élheted át újra az Assassin’s Creed-sorozat utolsó amerikai mellékszálát!
  • Shay Patrick Cormac bőrébe bújva egy minden eddiginél különlegesebb sztori vár rád a 18. századi Amerikában!
  • Járd be a korabeli New York városát, éld az Orgyilkosok izgalmas életét, vállalj változatos küldetéseket vagy légy részese hajócsatáknak!

 

 

Raktáron   (4 db)
6 990 Ft
Részletek
Adatok
Gyártó
Ubisoft
VTSZ
84713000
Szállítási idő
1 munkanap
Cikkszám
TBYS2806781
Tömeg
200 g/db