Fertőtlenítő hatású tisztítószer 20000 ml koncentrátum Innocid
Fertőtlenítő hatású tisztítószer 20000 ml koncentrátum Innocid
106 425 Ft

Fertőtlenítő hatású tisztítószer 20000 ml koncentrátum Innocid

Szállítási idő
3 munkanap
Raktáron   (9 db)
106 425 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

- Felhasználás területe és módja: Foglalkozásszerű felhasználásra készült folyékony koncentrátum (terméktípus PT2, PT3, PT4). A keverék tisztító hatással is rendelkezik.

A tisztítandó tárgyakat a tisztító-fertőtlenítő oldatba kell meríteni, vagy a felületre szórással, ecseteléssel lehet felhordani, vagy a szert ködösítéssel a térben lehet eloszlatni (nagynyomással, ködképző vagy permetező berendezéssel szétporlasztva), a tisztítási technológiától függően. Erősen szennyezett felületeken célszerű előtisztítást végezni pl.: (INNOFLUID ALK-MS, INNOPON M/DTAK termékünkkel), a felületet leöblíteni. Szénacél felületeken korróziót okozhat.

- PT2, PT4: Egészségügyi intézményekben, élelmiszeriparban, vendéglátás területén, kozmetikai szalonokban stb. mosható padló- és falburkolatok, berendezési- és felszerelési tárgyak, eszközök felületeinek fertőtlenítésére. A fertőtlenítéshez a szer megfelelő hígítású oldatát kell használni. A behatási idő lejárta után a szermaradványokat ivóvizes öblítéssel kell eltávolítani, az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell. Élelmiszer, ital a szerrel, annak maradékával, hulladékával ne érintkezzen! A termék gőze hosszabb ideig ne érintkezhessen élelmiszerrel. A termékkel szennyezett élelmiszer, ital emberi fogyasztásra nem használható

- PT3: állattartási épületek, istállók, ketrecek, berendezési tárgyak, állatszállító járművek, keltetők fertőtlenítése. Az oldat készítésre rendelkezésre álló tartályt fel kell tölteni csapvízzel és állandó keverés mellett a kiszámított megfelelő koncentrátum mennyiségét hozzá kell adni. A behatási idő lejárta után a felületeket tiszta vízzel le kell öblíteni. Épületek fertőtlenítését csak kiürített állapotban szabad végezni és csak alapos szellőztetés után lehet újból használatba venni.

- Fertőtlenítő hatású tisztítószer 20000 ml koncentrátum Innocid termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra!

- Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!


Adatok
EAN kód
5999024030146
Gyártó
Innoveng
Gyártói Cikkszám
13313014_20
Vámtarifaszám
38089490
CE
20000 ml.
Cikkszám
TBY065626
Tömeg
5 kg/db