God of War Ragnarök (PS5)
God of War Ragnarök (PS5)
25 900 Ft 
24 990 Ft

God of War Ragnarök (PS5)

God of War Ragnarök (PS5)
God of War Ragnarök (PS5)
God of War Ragnarök (PS5)
God of War Ragnarök (PS5)
God of War Ragnarök (PS5)
God of War Ragnarök (PS5)
God of War Ragnarök (PS5)

Csatlakozz Kratos és Atreus legendás és szívbe markoló utazásához, amint megküzdenek a megtartás és az elengedés nehézségeivel.
Pár év telt el a Fimbulwinter kezdete óta; a fagy lassan átrágja magát egész Midgard birodalmán.
Kratos és Atreus igyekszik elrejtőzni, és elkerülni a végzetet. Minden nap az elkerülhetetlenre készülnek, miközben foggal-körömmel küzdenek a sors átírásáért.
Atreus az édesanyja által hagyott nyomok és rejtélyek nyomában jár, hogy megtudja végre, mi lesz az ő megjövendölt szerepe a közelgő háborúban. Kratost kétségek emésztik, ahogy fia egyre többet és többet akar megtudni önmagáról, hiszen tudja, ezzel magukra vonják a bosszúszomjas ázok figyelmét. Ha ez bekövetkezik, újra elkövethetik a múlt vérfürdőbe torkolló hibáit.
Apa és fia belevetik magukat a Kilenc Birodalom mélységeibe, miközben Asgard erői háborúra készülnek. Útjuk során misztikus tájakat járnak be, és rettentő ellenfelekkel szembesülnek szörnyek és az északi kíméletlen istenek személyében.
Ahogy a Ragnarök egyre közeleg, Kratosnak és Atreusnak választania kell családjuk biztonsága és a birodalmak jövője között…
A sors átírói
Atreus szomjazik a tudásra, hogy megérthesse a „Loki” nevet körülvevő jóslatokat, és szerepét az eljövendő Ragnarök során. Kratosnak döntenie kell, gúzsba köti-e a félelem, hogy a múlt hibái és tragédiái megismétlődnek; vagy ki tud törni múltja börtönéből, hogy olyan apa legyen, amilyenre Atreusnak szüksége van.
A háború fegyverzete
A Leviatán-bárd, a Káosz pengéi és az Oltalmazó pajzs ismét felbukkannak, Kratos és Atreus számos új képességével együtt. Ahogy szembeszállnak a Kilenc Birodalom ellenségeivel, Kratosnak minden képességére szükség lesz, ha meg akarja védeni a családját.
Fedezd fel a birodalmakat
Kelj útra a misztikum csodás, de veszélyes világába, mérkőzz meg legendák lényeivel, szörnyeivel, és magukkal az északi istenekkel is, és kísérd el a válaszokat, szövetségeseket kutató Kratost és Atreust.

Rendeld d elő a God of War Ragnarök játékot, és kapsz egy kódot, amellyel megszerezheted a Tomboló hó páncél* Kratosnak és a Tomboló hó tunika* Atreusnak (megjelenés) tárgyakat, amikor a játék megjelenik: 2022.11.09.!
* A játékban található elemek a történet előrehaladásával oldhatók fel.


 

 

Szállítási idő
3 munkanap
Raktáron   (1 db)
4
25 900 Ft 
24 990 Ft
Kezdete: 2023.06.02   Vége: 2023.06.12
Kedvezmény: 4
Megtakarítás 910 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
Részletek
Adatok
Gyártó
Playstation
VTSZ
84713000
EAN
0711719409090
Szállítási idő
3 munkanap
Cikkszám
TBYS2808025
Tömeg
100 g/db