PHOTOFAST Photocube R 64GB backup megoldás iOS

Cikkszám: PCS200270978
PHOTOFAST Photocube R 64GB backup megoldás iOS

PHOTOFAST Photocube R 64GB backup megoldás iOS

Cikkszám: PCS200270978
6 654 Ft

PhotoCube - Secured Edition 64GBA microSD kártyával bővíthető PhotoCube EU termékhez képest a leglényegesebb különbség, hogy itt egy 4 számjegyből álló kód segítségével titkosíthatjuk a mentésünket az App Store-ból ingyenesen letölthető PhotoONE applikáción belül. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy letiltjuk az USB port adatátviteli lehetőségeit, tehát a kód ismerete nélkül hiába helyezi be valaki mintegy pendrive-ként egy másik számítógépbe a PhotoCube eszközt nem lehet róla beolvasni az adatokat. Feloldani ezt a korlátozást szintén az applikációban tehetjük meg. Mentse el fényképeit miközben tölti készülékét

Egyszerűen csatlakoztassa a PhotoCube-ot a töltőhöz és a mentés automatikusan elindul. Töltsön és készítsen biztonsági mentést a fontos adatokról gyorsan és kényelmesen.

Dedikált alkalmazás az adatok kezeléséhezOkos funkciókkal ellátott mód a fotók, a naptár és a kontaktok mentéséhez a "PhotoFast ONE" alkalmazás segítségével. Automatikusan lementhet mindent, miközben napi szinten tölti a telefonját.Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple Appstore-ból.(az Androidos verzió fejlesztése folyamatban van. Hamarosan elérhető lesz nálunk!) Figyelem! Az Androidos telefont használók számára a PhotoCube egy másik verzióját kell megvásárolni.

PhotoCubeEnnyire egyszerű! Csatlakoztassa a Photocube eszközt és a fontos adatok (naptár, kontaktok, fotók/videók) lementésre kerülnek amíg alszik. Reggelre feltöltött telefon és biztonságos mentés várja.Egy eszközzel akár az egész család biztonsági mentése megoldható, hiszen a szofver külön almappákba rendezi az adatokat készülékenként. A Lightning csatlakozóval ellátott összes iPhone/iPad eszközét kezelheti egyetlen PhotoCube megoldással.Kezdő/Haladó felhasználók számára különböző felhasználói interfész a kényelmes használat érdekében. A beépített memóriának köszönhetően adatait biztonságban tudhatja, hiszen mentéskor egy 4 jegyű jelszóval kódolhatja le az adatait.A PhotoCube segít, hogy adatai biztonságban legyenek. A 4 jegyű kód ismerete nélkül az adatokat nem lehet visszaolvasni más készüléken.


Garancia
12 hónap
Csatlakozók
USB