SONY PS5 Játék Destruction AllStars
SONY PS5 Játék Destruction AllStars
7 990 Ft 
3 990 Ft

SONY PS5 Játék Destruction AllStars

SONY PS5 Játék Destruction AllStars
SONY PS5 Játék Destruction AllStars
SONY PS5 Játék Destruction AllStars
SONY PS5 Játék Destruction AllStars
SONY PS5 Játék Destruction AllStars
SONY PS5 Játék Destruction AllStars
SONY PS5 Játék Destruction AllStars
Ahol a csillagok és az autók ütköznek.

Urald a Destruction AllStars csillogó globális világát főműsoridőben, látványosan, eszeveszett sofőrökkel!
Légy az intenzív járműharc mestere a megfelelő időzítéssel, taktikával és ügyességgel, hogy elképesztő sebzést, pusztítást és rombolást ossz színes arénákban világszerte.
Adj a rombolásnak a volán mögött vagy ugorj az arénába lélegzetelállító parkour-trükkökkel, elkerülve támadásokat, elfoglalva járműveket, vagy képességeket használva a közeledő járművek rohamának megtörésére.

Okozz elegendő rombolást, és felturbózhatod nagy erejű, különleges képességekkel rendelkező AllStars hősjárművedet.

16 válogatott, bombasiker Destruction AllStar várja felpörgetve, hogy a szórakoztatás és rombolás nevében versenyezzenek. Csatold be az övet és szabadíts el intenzív, kirobbanó és váratlan akciókat, hogy elnyerd a Global Destruction Federation bajnoki koronáját.

Fuss neki, zúzz és csapj oda. Találkozunk az arénában.

Légy te is AllStar
Hősök... ikonok... globális szenzációk – Tizenhat félelmet nem ismerő, karizmatikus Destruction AllStarból áll össze a Global Destruction Federation bajnoki címéért versengő, nemzetközi mezőny. Ezek a srácok a fizetős adások és a fizetős pusztítás nagymesterei. Főműsoridős és főcímlapos szenzációk. Az egész világon ismerik őket. Használj fel minden AllStar-képességet, hogy testre szabd taktikádat és a játékstílusodat – aknázd ki fürgeségüket, gyorsaságukat vagy erejüket, hogy rombolj és kitérj riválisaid elől, erős képességekkel és parkourral, folyamatosan váltogatva a járművek között, vagy beugorva a száguldó autókba, hogy lélegzetelállító manőverrel megpróbáld átvenni felettük az irányítást.

Pusztító száguldás
A legjobb mérnökök nagy odafigyeléssel 28 járművet készítettek a Global Destruction Federationnek. A viadalok elején számos alapjárművet szórnak szét minden arénában. De minden AllStarnak van személyes járműve is, mellyel bármelyik csata állását megfordíthatja. Okozz elegendő rombolást, hogy felturbózd hősjárművedet – ezek mindegyike egyedi képességekkel éri el, hogy a rajongók felpattanjanak a helyükről.

Urald a tombolást
A Destruction AllStar mezőnye tele van rettenthetetlen fenegyerekekkel, akik mesteri képességekkel, precíz időzítéssel és ravasz taktikával kerültek sportáguk csúcsára. Minden versenyben vannak konkrét célok és célpontok, melyeket el kell találnod, miközben irányítod és szabályozod pusztításod irányát, hatását, sebességét és erejét.

Teremtsd meg saját örökségedet
Versenyezz történetszerű egyszemélyes sorozatban, melyet bizonyos számú játszható Destruction AllStar számára hoztunk létre. Uralj több mint 50 eseményt, hogy bizonyíts, és pusztító legenda váljon belőled. Oldj fel új külsőket, hangulatjeleket és zászlókat, miközben MI-ellenfelekkel küzdesz meg jelentős kihívásokban, öt globális arénában. *Játékmenet szükséges a feloldáshoz

Zúzd le a barátaidat
Gyorsítsd fel a drámát, és lépj be a 16 személyes online játékba barátaiddal. Ugorj bele az alkalmi gyors játékba, és próbálj ki új, korlátozott időtartamú szabályváltozatokat a Különleges eseményeken. *Az online többszemélyes módhoz internetkapcsolat és aktív PlayStation Plus-tagság szükséges.

 

 

Szállítási idő
1 munkanap
Raktáron   (5 db)
50
7 990 Ft 
3 990 Ft
Kezdete: 2023.06.02   Vége: 2023.06.12
Kedvezmény: 50
Megtakarítás 4 000 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
Adatok
Gyártói Cikkszám
PS719813828
Gyártó
SONY
EAN
711719813828
Szállítási idő
1 munkanap
Cikkszám
TBYS2806965
Tömeg
90 g/db