Fertőtlenítő hatású tisztítószer 5000 ml Domestos Professional Citrus Fresh
Fertőtlenítő hatású tisztítószer 5000 ml Domestos Professional Citrus Fresh
7 680 Ft

Fertőtlenítő hatású tisztítószer 5000 ml Domestos Professional Citrus Fresh

Szállítási idő
3 munkanap
Raktáron   (58 db)
7 680 Ft
Részletek

Fertőtlenítő lemosószer friss illattal

A Domestos Professional Citrus Fresh egy friss citromillatú, koncentrált tisztítószer, amely fertőtlenítő és baktériumölő hatása révén ragyogó tisztaságot teremt.

Alkalmazási terület:

Alkalmazható konyhai és fürdőszobai klórálló fal- és padlóburkolatok, berendezési- és felszerelési tárgyak fertőtlenítő tisztítására, ruhák fehérítésére, fertőtlenítésére, valamint nagyobb felületek fertőtlenítő lemosására.

Használati útmutató:

Hígítás nélkül:  fertőtlenítéshez (baktericid, fungicid, sporocid, virucid) WC-kagylók: fecskendezzen kb. 80 ml szert a WC-kagyló pereme alá és hagyja hatni 30 percig, majd alaposan öblítse le. Konyhai mosogatók, mosdókagylók, kádak lefolyói: fecskendezze a lefolyó- és túlfolyónyílásokba, hagyja hatni 30 percig, majd öblítse le. Szennyvízelvezető-csatornák: a csatornanyílásba öntve fertőtlenít és megszünteti a szennyvíz által okozott kellemetlen szagokat.

Hígítva:  Nagyobb felületek, padlók tisztítására és fertőtlenítésére: az oldatot vigye fel a felületre úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak.

Alkalmazási koncentrációk:

Baktericid, fungicid, virucid hatás: 150 ml Domestos/ 5 liter víz. Törölje át a felületet és hagyja rászáradni.

Minimális behatási idő: 15 perc. Fehérítéshez: adjon 10 ml Domestost 5 liter vízhez és áztassa a fehér textíliákat 45 percig, majdalaposan öblítse ki. Amennyiben egész éjszakán át áztat, csökkentse felére a fenti mennyiséget.

Színes textíliák, valamint selyem, gyapjú és egyéb kényes anyagokhoz nem alkalmazható.

Ne használja hígítás nélkül textíliákhoz

 

Fertőtlenítő hatású tisztítószer 5000 ml Domestos Professional Citrus Fresh termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!


Adatok
EAN kód
7615400813759
Gyártó
Domestos
Gyártói Cikkszám
101104952
Vámtarifaszám
34013000
CE
5000 ml.
Cikkszám
TBY065813
Tömeg
5,5 kg/db