Call of Duty Modern Warfare II (PS5)
Call of Duty Modern Warfare II (PS5)
26 900 Ft

Call of Duty Modern Warfare II (PS5)

PS5

 

A Call of Duty: Modern Warfare II ismét bebizonyítja, hogy bőven van lehetőség a sorozatban még akkor is, ha bizonyos tekintetben visszanyúltak vele a készítők egy korábbi epizódhoz, ami nemcsak a végeredmény címére gyakorolt hatást. A játék részeként ismét egy globális háborút kell megakadályoznunk speciális kommandónk irányításával, ahol olyan ismert szereplőkkel találkozhatunk majd, mint a Task Force 141 tagjai, köztük Price kapitány vagy a legendás Ghost. A Call of Duty: Modern Warfare II részeként ismét bejárhatjuk az egész világot, hogy a mozifilmes élményt nyújtó kampány keretein belül rengeteg új kalandban lehessen részünk, méghozzá a modern hadviseléshez kapcsolható óriási fegyverpark társaságában. A kampány mellett természetesen ezúttal is a többjátékos élmény lesz az alkotás legerősebb pontja, így várható klasszikus multiplayer, PvP alapú küzdelmek, egy vadonatúj Spec Ops élmény, de természetesen a Battle Royale sem marad ki a sorból.


 

 

Szállítási idő
1 munkanap
Raktáron   (1 db)
26 900 Ft
Részletek

A Call of Duty®: Modern Warfare® II a 2019-es kasszasiker Modern Warfare® folytatása. Az ikonikus, csapatvezető John Price kapitány, a rettenthetetlen John ""Soap"" MacTavish, a tapasztalt Kyle ""Gaz" Garrick őrmester és maga a magányos farkas, a rajongók kedvence, Simon "Ghost" Riley visszatérésével a játékosok tanúi lesznek. mitől a Task Force 141 a mai legendás osztag.
A kis léptékű, nagy tétű beszivárgási taktikától a magasan minősített küldetésekig a játékosoknak új fegyvereket, járműveket és élvonalbeli felszereléseket kell használniuk, hogy leküzdjék ellenségeiket. Vedd fel a harcot a tengeren, miközben ostromolod ellenségeidet a víz alatt, áttörsz egy erősen megerősített ellenséges bázist, behatolsz a csatornák mentén, és felszabadítod a nagyon szükséges szövetségeseket a hegyekben elrejtett fekete helyen.

Az Infinity Ward elmeríti a rajongókat a szívdobogtató következő generációs, legmodernebb játékmenetben. Harcolj barátaiddal egy igazán magával ragadó élményben, lenyűgözően valósághű hanggal, világítással és grafikával, amelyek a történelem legfejlettebb Call of Duty-ját eredményezik. A Modern Warfare® II egy átépített, fejlett mesterséges intelligencia rendszerrel, továbbfejlesztett renderelési és fotogrammetriai technológiával, egy új Gunsmith rendszerrel, amely minden eddiginél nagyobb testreszabást tesz lehetővé, valamint egy sor egyéb játékmeneti és grafikai újítást tartalmaz, amelyek új magasságokba emelik a franchise-t. A franchise jövője tele van úttörő innovációkkal, és megalapozza a következő generációs játékmenetet.
A Modern Warfare II hatalmas mennyiségű tartalommal fog megjelenni az első naptól kezdve – álljon össze és harcoljon a TF141-el egy világméretű egyjátékos kampányban, játsszon magányos fegyvert vagy gyülekezzen csapatával magával ragadó többjátékos harcban, új helyszínekkel és módszerekkel kiegészítve. játszani, és megtapasztalni egy fejlett, narratíva által vezérelt Special Ops játékmódot, amely taktikai kooperatív játékmenetet tartalmaz.

Ezenkívül a Modern Warfare II kapcsolódik az idén megjelenő új Warzone élményhez, és ezzel együtt a Battle Royale fejlődéséhez egy vadonatúj játéktérrel és homokozó móddal. A bevezetést követően hatalmas ingyenes tartalomnaptárra számíthat, amely fejlődő játékmenetet tartalmaz új térképekkel, módokkal, szezonális eseményekkel, közösségi ünnepségekkel és még sok mással.
Maradj Frosty. "


Adatok
Gyártó
Activision
VTSZ
84713000
EAN
5030917297038
Szállítási idő
1 munkanap
Cikkszám
TBYS2807923
Tömeg
90 g/db