Behatolásjelző tartozék

Ezek az eszközök segítenek megőrizni otthona vagy irodája biztonságát. Válassza a ToBuy.hu-t, és szerezze be a legmegbízhatóbb behatolásjelző tartozékokat! ️


4termék 14
4termék 14

Behatolásjelző Tartozékok - Biztonság és Védelem

Behatolásjelző Rendszerek Kiegészítői

Ebben a kategóriában olyan kiegészítőket talál, amelyek hatékonyan segítik a behatolásjelző rendszerek működését. Legyen szó érzékelőkről, riasztókhoz tartozó kiegészítőkről vagy más eszközökről, itt mindent megtalál, amire szüksége lehet.

Mozgásérzékelők és Ajtó/Ablak Érzékelők

A mozgásérzékelők és ajtó/ablak érzékelők kulcsfontosságú elemei a behatolásjelző rendszereknek. Ezek a kis eszközök észlelik a mozgást vagy az ajtók, ablakok nyitását, és azonnal riasztást küldenek. Válasszon megbízható érzékelőket, hogy otthona mindig védett legyen.

Riasztók és Hangjelzők

A riasztók és hangjelzők hatékonyan figyelmeztetik Önt és a környezetét, ha valamilyen behatolás történik. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő típust, legyen az hangos sziréna vagy csendesebb jelző.

Kiegészítők és További Eszközök

Ezen kívül további kiegészítőket is talál, például távirányítókat, akkumulátorokat, tápegységeket és más olyan eszközöket, amelyek hozzájárulnak a behatolásjelző rendszer hatékonyságához.

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 027 Ft - 5 600 Ft
Típus
Gyártó
Termék státusza