Notebook szerviz

Szakszervizünkben minden laptopot és számítógépet számos beszállítónknak köszönhetően kizárólag a legjobb minőségű alkatrészekkel javítjuk, fejlesztjük, vagy bővítjük. Szakembereink már több mint 18.000 eszköz javítását végezték el, így rengeteg tapasztalattal és széles eszköztárral tudunk segíteni a legkülönbözőbb problémák megoldásában.

Szolgáltatások megrendelésének menete:

 • Válaszd ki az alábbi listákról, hogy mire van szükséged,
 • A szolgáltatás megrendelése után futárt küldünk a termékért, majd azt az érkezése után bevizsgáljuk,
 • Egyeztetjük veled a bővítés, vagy a javítás pontos részleteit,
 • Visszaigazolásod után elvégezzük a javítást, vagy a bővítést,
 • A javított, bővített eszközt visszaküldjük neked.

 
 

NOTEBOOK SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSAINK

PCS010107

Laptop CMOS Elem Cserélő Szolgáltatás

A CMOS elem létfontosságú része laptopjának, amely tárolja a BIOS beállításokat és fenntartja az órát, amikor a gép kikapcsolt állapotban van. Ha a CMOS elem elgyengül vagy lemerül, laptopja beállításai resetelődhetnek vagy az óra nem tartja meg a pontos időt. Szolgáltatásunk segítségével a CMOS elemet professzionálisan kicseréljük.

Szolgáltatásunk ára: 6,500 Ft + elem

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatásunk ára nem tartalmazza a CMOS elemet, amit külön vásárol meg a laptopja igényeihez megfelelően.

Javítási idő: 1 – 3 munkanap

Szakértő csapatunk a lehető legrövidebb időn belül, általában 1-3 munkanap alatt, elvégzi a CMOS elem csere munkát, hogy Ön minél hamarabb visszatérhessen a digitális tevékenységeihez.

Gondoskodjon laptopja stabil működéséről!

Rendelje meg most a Laptop CMOS Elem Cserélő Szolgáltatásunkat, és gondoskodjon laptopja stabil működéséről! Ha kérdései vannak, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

6 500 Ft
PCS010112

BIOS Frissítés

A BIOS (Basic Input/Output System) az egyik legfontosabb szoftver a számítógépen, amely összeköti a hardvert az operációs rendszerrel. A BIOS frissítése javíthatja a rendszer stabilitását, kompatibilitását és teljesítményét, valamint hozzáférhetővé tehet új funkciókat.

Szolgáltatásunk ára: 6500 Ft

A szolgáltatás magában foglalja a legújabb BIOS verzióra való frissítést, valamint az új BIOS beállítását.

Hogyan működik?

Szakértőink megtalálják és letöltik a legújabb BIOS verziót, majd gondosan telepítik azt a számítógépre. Az új BIOS beállításait optimalizáljuk az Ön számítógépének legjobb teljesítménye érdekében.

A BIOS frissítése kritikus folyamat, melyet megfelelő szakértelem nélkül nem ajánlott végezni, mivel a rosszul végzett frissítés komoly problémákat okozhat a számítógépen. Bizalommal bízza ránk ezt a feladatot!

Javítási idő: 1 – 3 munkanap

6 500 Ft
PCS010108

Laptop Tápcsatlakozó Javítási Szolgáltatás

A laptop tápcsatlakozója létfontosságú komponense a készüléknek, mivel ez biztosítja az energiát a működéshez és az akkumulátor töltéséhez. Ha a tápcsatlakozó hibás, laptopja nem kap elegendő energiát vagy nem tud töltődni. Szolgáltatásunk segítségével a tápcsatlakozót professzionálisan kicseréljük.

Szolgáltatásunk ára: 20,000 Ft + csatlakozó

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatásunk ára nem tartalmazza a tápcsatlakozót, amit külön vásárol meg a laptopja igényeihez megfelelően.

Javítási idő: 1 – 5 munkanap

Szakértő csapatunk a lehető legrövidebb időn belül, általában 1-5 munkanap alatt, elvégzi a tápcsatlakozó csere munkát, hogy Ön minél hamarabb visszatérhessen a digitális tevékenységeihez.

Töltse fel laptopját problémamentesen!

Rendelje meg most a Laptop Tápcsatlakozó Javítási Szolgáltatásunkat, és töltse fel laptopját újra gond nélkül! Ha kérdései vannak, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Raktáron (99999 db)
20 000 Ft
PCS010103

Laptop Memória Bővítési Szolgáltatás

Minden számítógép teljesítménye nagyban függ a memóriájától. Ha laptopja lassú vagy nem tudja kezelni a nagy memóriájú alkalmazásokat, a memória bővítése megoldást nyújthat. Szolgáltatásunk magában foglalja a memória cseréjét, bővítését, és a művelet utáni teljeskörű tesztelést.

Szolgáltatásunk ára: 6,500 Ft + memória

Kérjük, vegye figyelembe, hogy szolgáltatásunk ára nem tartalmazza a memóriát, amit külön vásárol meg a laptopja igényeihez megfelelően.
Természetesen a megfelelő memória modul kiválasztásában is segítünk.

Javítási idő: 1 – 3 munkanap

Szakértő csapatunk a lehető legrövidebb időn belül, általában 1-3 munkanap alatt elvégzi a memória bővítését, hogy Ön minél hamarabb élvezhesse laptopja növelt teljesítményét.

Turbózzon fel laptopját!

Rendelje meg most a Laptop Memória Bővítési Szolgáltatásunkat, és engedje, hogy laptopja teljes sebességgel fusson! Ha kérdései vannak, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

6 500 Ft
PCS010106

Laptop Billentyűzet Javítási Szolgáltatás

A billentyűzet az egyik legfontosabb eszköz, amit használunk a számítógéphez való kommunikáció során. Ha billentyűzete hibás, szolgáltatásunk segítségével újra zavartalanul dolgozhat. Szolgáltatásunk magában foglalja a laptop teljes szétszerelését és a billentyűzet cseréjét.

Szolgáltatásunk ára: 6,500 Ft + billentyűzet

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatásunk ára nem tartalmazza a billentyűzetet, amit külön vásárol meg a laptopja igényeihez megfelelően.

Javítási idő: 1 – 5 munkanap

Szakértő csapatunk a lehető legrövidebb időn belül, általában 1-5 munkanap alatt, elvégzi a billentyűzet csere munkát, hogy Ön minél hamarabb visszatérhessen a digitális tevékenységeihez.

Gépeljen újra zavartalanul!

Rendelje meg most a Laptop Billentyűzet Javítási Szolgáltatásunkat, és élvezze újra a zavartalan gépelést! Ha kérdései vannak, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

6 500 Ft
PCS010113

Szakvélemény Készítés

Bízza ránk a javíthatatlan vagy gazdaságilag nem ésszerűen javítható készülékek szakvéleményének kiállítását! Szakértőink részletes jelentést készítenek a készülék állapotáról, a hibáról és a javítás költségeiről.

Szolgáltatásunk ára: 20.000 Ft

Ez a szolgáltatás magában foglalja a készülék alapos vizsgálatát, a hiba meghatározását és a javítás költségeinek becslését. A szakvéleményünk alapján Ön képes lesz döntést hozni arról, hogy érdemes-e a készüléket javítani, és ha a készülék a biztosítás által fedezett káresemény miatt vált javíthatatlanná, a szakvéleményt be lehet nyújtani a biztosító társaságnak kártérítési igény érdekében.

Hogyan működik?

Szakértőink alaposan megvizsgálják a készüléket, azonosítják a hibákat és megállapítják, hogy a javítás technikailag és gazdaságilag ésszerű-e. A vizsgálat eredményei alapján részletes szakvéleményt állítanak össze, amelyet Ön bemutathat a biztosító társaságának.

20 000 Ft
PCS010110

Laptop Zsanér Javítási Szolgáltatás

A laptop zsanérjai nélkülözhetetlenek a képernyő helyzetének beállításához. Ha zsanérjai hibásak, laptopja nyitása és zárása nehézkessé válhat. Zsanér Javítási Szolgáltatásunk segítségével újra könnyedén mozgathatja laptopja képernyőjét. Szolgáltatásunk magában foglalja a laptop teljes szétszerelését és a zsanér cseréjét.

Szolgáltatásunk ára: 15,000 Ft + zsanér

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatásunk ára nem tartalmazza a zsanért, amit külön vásárol meg a laptopja igényeihez megfelelően.

Javítási idő: 1 – 5 munkanap

Szakértő csapatunk a lehető legrövidebb időn belül, általában 1-5 munkanap alatt, elvégzi a zsanér csere munkát, hogy Ön minél hamarabb visszatérhessen a digitális tevékenységeihez.

Nyissa és zárja laptopját újra könnyedén!

Rendelje meg most a Laptop Zsanér Javítási Szolgáltatásunkat, és nyissa és zárja laptopját újra könnyedén! Ha kérdései vannak, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

15 000 Ft
PCS010101

Windows 10/11 Operációs Rendszer Professzionális Telepítése és Frissítése

Fedezze fel a problémamentes számítógépes élményt szolgáltatásunkkal, amely magában foglalja a Windows 10/11 trial verziójának szakszerű telepítését és frissítését. Gondoskodunk a megfelelő hardver illesztőprogramok telepítéséről is, hogy a rendszered minden komponense optimálisan működjön.

Ingyenes Felhasználói Programok Telepítése és Beállítása

Szolgáltatásunk nem ér véget az operációs rendszer telepítésével. Meggondolva a mindennapi felhasználói élményt, telepítjük és beállítjuk az ingyenes, de nélkülözhetetlen szoftvereket, mint a Totalcommander, VLC Mediaplayer, Foxit Reader, Libre Office, Google Chrome, és WinRAR.

Javítási idő: 1 – 3 munkanap

Műszaki csapatunk törekszik a lehető legrövidebb időn belül végrehajtani a telepítést és frissítést, hogy Ön zavartalanul tudjon továbblépni a digitális tevékenységeivel.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatásunk ára nem tartalmazza az adatok mentését és visszamásolását. Az adatmásolási költségek a következők:

 • Adatmásolás 2GB-ig: 7.500 Ft
 • Adatmásolás 100GB-ig: 15.000 Ft
 • Adatmásolás 1TB-ig: 30.000 Ft

Tegye munkaállomását a legjobb kezekbe.

Rendelje meg most a Windows 10/11 operációs rendszer profi telepítési szolgáltatásunkat, és érezze a különbséget egy professzionálisan telepített és frissített rendszerben. Ha kérdései vannak, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

12 000 Ft
PCS010111

Laptop Bevizsgálási Szolgáltatás

A Laptop Bevizsgálási Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy szakértőink alaposan megvizsgálják laptopját, és diagnosztizálják a felmerülő problémákat. Az így kapott információk segítenek a következő lépések meghatározásában, legyen szó javításról, karbantartásról vagy hardvercsere ajánlásról.

Szolgáltatásunk ára: 20,000 Ft

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bevizsgálási díjat csak akkor számítjuk fel, ha a vizsgálat után nem kérik a laptop javítását. Ha a vizsgálatot követően úgy dönt, hogy megjavíttatja készülékét nálunk, a bevizsgálási díjat elengedjük.

Bevizsgálási idő: 1 – 3 munkanap

Szakértőink a lehető legrövidebb időn belül, általában 1-3 munkanap alatt, elvégzik a bevizsgálást, hogy Ön minél hamarabb tájékoztatást kapjon a laptop állapotáról és a szükséges javításokról.

Győződjön meg laptopja állapotáról!

Rendelje meg most a Laptop Bevizsgálási Szolgáltatásunkat, és győződjön meg arról, hogy laptopja megfelelő állapotban van-e! Ha kérdései vannak, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

20 000 Ft
PCS010105

Laptop Kijelző Javítási Szolgáltatás

A laptop kijelzője az a kapcsolatpont, amelyen keresztül a digitális világba lépünk. Ha kijelzője hibás, a Laptop Kijelző Javítási Szolgáltatásunk segítségével visszaállíthatjuk a kristálytiszta képernyő élményt. Szolgáltatásunk magában foglalja a laptop teljes szétszerelését és a kijelző cseréjét.

Szolgáltatásunk ára: 20,000 Ft + kijelző

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatásunk ára nem tartalmazza a kijelzőt, amit külön vásárol meg a laptopja igényeihez megfelelően.
Természetesen a megfelelő kijelző kiválasztásában is segítünk.

Javítási idő: 1 – 5 munkanap

Szakértő csapatunk a lehető legrövidebb időn belül, általában 1-5 munkanap alatt, elvégzi a kijelző csere munkát, hogy Ön minél hamarabb visszatérhessen a digitális tevékenységeihez.

Élvezze újra a kristálytiszta képernyőt!

Rendelje meg most a Laptop Kijelző Javítási Szolgáltatásunkat, és élvezze újra a tiszta, éles képernyő adta élményt! Ha kérdései vannak, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

20 000 Ft
PCS010102

Laptop Tisztítási Szolgáltatás

Adja a legjobbak kezébe laptopját a teljesítmény és hosszú élettartam érdekében! Szolgáltatásunk magában foglalja a laptop teljes szétszerelését, alapos kitisztítását és a hűtőpaszta cseréjét. Ezekkel az intézkedésekkel jelentősen javíthatja számítógépe hűtési hatékonyságát, megelőzve a túlmelegedést és növelve az eszköz élettartamát.

Javítási idő: 1 – 3 munkanap

Műszaki csapatunk a lehető leggyorsabban dolgozik, hogy minimalizáljuk a számítógép nélküli időt. Laptop tisztítási szolgáltatásunkat általában 1-3 munkanap alatt végezzük el, attól függően, hogy milyen mértékű tisztításra van szükség.

Hosszabbítsa meg laptopja élettartamát!

Válassza a Laptop Tisztítási Szolgáltatásunkat, hogy növelje eszköze hatékonyságát és élettartamát. Ne várjon, amíg a laptopja túlmelegszik vagy lassul - cselekedjen még ma! Ha kérdései vannak vagy többet szeretne megtudni szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

20 000 Ft
PCS010109

Laptop Akkumulátor Csere Szolgáltatás

Az akkumulátor az a kulcsfontosságú elem, ami lehetővé teszi laptopjának, hogy hordozható legyen. Azonban az idő előrehaladtával az akkumulátor teljesítménye csökkenhet, ami csökkenti a laptop üzemidejét. Cserélje le akkumulátorát a Laptop Akkumulátor Csere Szolgáltatásunk segítségével, és élvezze újra a hosszú üzemidőt és a nagyobb mobilitást.

Szolgáltatásunk ára: 6,500 Ft + akkumulátor

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatásunk ára nem tartalmazza az akkumulátort, amit külön vásárol meg a laptopja igényeihez megfelelően.

Javítási idő: 1 – 5 munkanap

Szakértő csapatunk a lehető legrövidebb időn belül, általában 1-5 munkanap alatt, elvégzi az akkumulátor csere munkát, hogy Ön minél hamarabb visszatérhessen a digitális tevékenységeihez.

Élvezze újra laptopja hordozhatóságát!

Rendelje meg most a Laptop Akkumulátor Csere Szolgáltatásunkat, és élvezze újra laptopja hordozhatóságát! Ha kérdései vannak, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

6 500 Ft
PCS010104

Laptop Merevlemez Csere/Bővítési Szolgáltatás

A merevlemez az egyik legkritikusabb része a számítógépnek, ahol az összes fontos adat tárolódik. Ha merevlemeze hibás, vagy egyszerűen csak több tárhelyre van szüksége, a Merevlemez Csere/Bővítési Szolgáltatásunk a megoldás.

Szolgáltatásunk ára: 6,500 Ft + HDD / SSD

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatásunk ára nem tartalmazza a merevlemezt vagy az SSD-t, amit külön vásárol meg a laptopja igényeihez megfelelően.
Természetesen a megfelelő HDD vagy SSD kiválasztásában is segítünk.

Javítási idő: 1 – 3 munkanap

Műszaki csapatunk a lehető legrövidebb időn belül, általában 1-3 munkanap alatt, elvégzi a merevlemez csere/bővítési munkát, hogy Ön minél hamarabb visszatérhessen a digitális tevékenységeihez.

Növelje laptopja tárhelyét!

Rendelje meg most a Laptop Merevlemez Csere/Bővítési Szolgáltatásunkat, és növelje laptopja tárhelyét a nagyobb adatok és alkalmazások számára! Ha kérdései vannak, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

6 500 Ft

CSOMAGOLÁSI SEGÉDLET

Kérjük körültekintően járj el!

Hogyan csomagold be helyesen a javításra küldendő készülékét?
Mielőtt készülékét a szervizbe küldenéd, kérjük gondoskodjon a megfelelő csomagolásról.

A készülékek becsomagolásához lehetőség szerint használd az eredeti gyári, vagy azzal egyező minőségű és biztonságot nyújtó csomagolást. A Pc-System Informatika Kft. és a szállítmányozó cég nem vállalnak felelősséget a helytelen csomagolásból eredő sérülések miatt. A szállítás során helytelen csomagolás miatt fellépő károkért a feladó a felelős. Felhívjuk figyelmed, hogy a küldéshez használt csomagolást a csomag szervizbe érkezése után újrahasznosíthatják. Ebben az esetben a megjavított készüléket visszaszállításkor esetleg egy másik biztonságos csomagolásban kaphatod vissza. Amennyiben az eredeti, gyári csomagolás már nem érhető el, kérjük kövesd az alábbi példákban bemutatott megfelelő csomagolási módokat:

 • Mindenképpen kerüld a HELYTELEN csomagolási példákban illusztrált csomagolási hibákat.
 • Mindenképpen ügyelj a készülék éleinek és sarkainak kiemelt védelmére.
 • A kartondoboz és a készülék között minden irányban tanácsos helyet hagyni (akár 5 cm-t). Ezt a helyet a dobozban párnázd ki habszivaccsal, buborékos fóliával vagy más rugalmas térkitöltő anyaggal. Az újságpapír nem megfelelő térkitöltő párnázó anyag!
 • A készülék mellé helyezett kemény tárgyakat (pl. adapter, tápkábel) úgy helyezd el, hogy semmiképpen ne érintkezhessenek a készülékkel, így elkerülhetőek a karcolások és ütődések.
 • A dobozba tedd bele a hibabejelentő lapot, (amelyet email-ben fogunk megküldeni), valamint garanciális készülék esetén a jótállási jegy és a vásárlási számla másolatát.
 • A dobozt biztonságosan zárd le!


Megfelelően csomagolt készülékek:Helytelenül csomagolt készülékek: