ToBuy Shop Blog

Biztonságtechnika
IP kamerák
Olcsó nyomtatás
Toner
Szűrés törlése

Az okosórák és okostelefonok már régóta az életünk szerves részét képezik, de az igazi forradalmat az hozta el, amikor ezeket az eszközöket összekapcsoltuk az otthonunk legkülönbözőbb eszközeivel is. Az okosmérlegek, okoscsengők, okosriasztók, okostermosztátok és okoskamerák nem csak kényelmet hoztak az életünkbe, hanem hatékonyabbá, biztonságosabbá és energiatakarékosabbá is tették az otthonainkat. Mindezeknek egy-egy applikációval tökéletesen elérhető az irányítása bárhol is legyünk, így könnyen elindíthatjuk hazafelé tartva a fűtést, vagy a légkondit, hogy mire hazaérünk, az otthonunk optimális hőmérsékletű legyen.

Az ajándékozás öröme és izgalma nem csak az ajándékozottra, hanem az ajándékozóra is hat, ezért olyan csodálatos dolog adni! Legyen szó születésnapról vagy névnapról, az elvárt öröm érdekében az ajándékok kiválasztása mindig nagy figyelmet igényel, és ha tudjuk, hogy az ünnepeltnek praktikus ajándékokra van szüksége, a szépségápolási termékekkel nem nyúlhatunk félre. Az egyik kiváló lehetőség, amely mindkét nem esetében sikeres választás lehet, a szépségápolási eszközök világa.

Az üres otthonba költözés mindig izgalmas időszak az életünkben, bár sokan egyből rengeteg terhet látnak benne. Pedig csak idő, egy kevés kutatás és kreativitás kell ahhoz, hogy minden fontos eszközből a legjobbat válasszuk ki. Egy új otthon megteremtésekor számos döntést kell meghoznunk, köztük azt is, hogy milyen háztartási gépeket szerezünk be az otthonunkba. Ezek a gépek persze jelentős befektetést is jelenthetnek, ezért érdemes alaposan átgondolni, melyek azok, amelyeket először érdemes megvásárolni.

A technológia a tinédzserek mindennapi életének nemcsak meghatározó részévé, hanem szinte alapkövévé vált, gondoljunk csak a távoktatásra a pandémia ideje alatt. Így egy számítástechnikai ajándék kiváló választás lehet, ha egy tinédzser fiúnak szeretnénk meglepetést szerezni születésnapja, névnapja, vagy bármilyen egyéb ünneplés alkalmával. Azonban, az állandó fejlődés és az újítások világában nem könnyű eligazodni és megtalálni a legjobb választást, különösen, ha költségkeretünk is korlátozott. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk 4 remek számítástechnikai ajándékot, amelyek 30.000 forint alatti áron elérhetőek, és garantáltan örömet fognak szerezni egy tinédzser fiúnak.

A megfelelő monitor kiválasztása kiemelkedően fontos minden olyan személy számára, aki számítógépes munkával, vagy szimplán csak a monitor előtt tölti az idejét. Legyen szó egy grafikusról, egy programozóról vagy egy fiatalról aki játszik, a megfelelő monitor kiválasztása alapvető fontosságú. Ebben a blogcikkben megvizsgáljuk, hogy milyen szempontok és eszköztulajdonságok alapján lehet meghatározni a számukra leginkább megfelelő monitort.

Megfelelő komolysággal kezelve a témát, az irodai bútorok kiválasztása nem csupán esztétikai szempontokon kell, hogy alapul. Ahhoz, hogy produktív és kényelmes munkakörnyezetet teremtsünk az új eszközökkel, számos fontos tényezőt kell figyelembe vennünk a megrendelés előtt. Ez különösen igaz a forgószékekre, tárgyalószékekre, háttámaszokra, lábtámaszokra, ülőpárnákra, deréktámaszokra és a munkaasztalok esetében kivételesen is. A következő sorokba bemutatjuk mire érdemes figyelni, mielőtt kiválasztjuk az irodai bútorokat.

A fosszilis energiaforrások kimerülése, túlhasználata, és az ezekkel (is) járó éghajlatváltozás globális kihívások elé állítják a társadalmat. Az energiahatékonyság és a megújuló energiaforrások kiaknázása nehéz feladata, de létfontosságú cselekedet és motiváció a fenntartható jövő érdekében. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy milyen alapelőnyökkel jár egy háztartást átállítani napenergiára, és miért érdemes fontolóra venni ezt a lépést.

Aki már egy kicsit beleásta magát, tudja, hogy drónok terén az egyik legelismertebb és legkeresettebb márka a DJI, hiszen kiváló minőségű, innovatív drónokat kínálnak mindenféle felhasználásra. Azonban a választék olyan széles, hogy könnyű zavarodottan állni a különböző modelljeik között. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk, hogy milyen szempontok és termékparaméterek alapján érdemes kiválasztani az igényeknek megfelelő DJI drónt, és összehasonlítunk négy népszerű modellt: a DJI Mini 3-at, a DJI Mini 3 PRO-t, a DJI Mavic Air 2-t és a DJI Avata-t.

A biztonsági kamerák manapság szinte elengedhetetlen részévé váltak az otthoni biztonsági rendszereknek. Különböző társadalmi, globális és lokális problémák miatt egyre kevésbé érezzük biztonságban értékeinket, vagy épp az életünk, ezért tesszük biztonságosabbá otthonunkat, ahová megpihenni járunk, békében. Egy biztonsági kamera lehetővé teszi, hogy szinte bárhonnan nyomon lehessen követni mi történik otthonunkban, még akkor is, ha nincsen otthon senki. De hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő kamerát? Ebben a cikkben azokat a szempontokat vesszük sorra, amelyek alapján érdemes dönteni.

A zöldebb, takarékosabb villamossági energiatermelés alternatívájaként előtérbe kerültek az otthonainkhoz szerelhető napelemek, de ahhoz hogy ezekből a napelemekből a maximumot tudjuk kihozni, fontos figyelembe venni még a legegyszerűbb tulajdonságaikat és különböző paramétereiket is. Mielőtt még szakembert keresnénk a feladathoz, szedjük össze az igényeinket és végezzünk magunk egy kutatást.

Az elmúlt években mindenki hallhatta már barátoktól, rokonoktól, különböző médiákból az okos otthon kifejezést, ami a tech-kedvelők körében a legelterjedtebb. Rengeteg előnnyel jár és kényelmesebbé teszi az otthonunkat, ha okos eszközökkel szereljük fel. Sőt, összhangban, programozottan működhet, ami megkönnyíti az életünket, de pontosan hogyan? A következő sorokban leírunk pár előnyös okos eszközt (a szinte megszámlálhatatlan listából), amik közül válaszhatunk, így például az okos világításról, okos kamerákról, okos konnektorokról és riasztókról is szó lesz.

Egy asztali számítógép fejlesztése mindig izgalmas kihívás elé állítja azokat, akik erre az elhatározásra jutottak akár azért, mert a munkájuk követeli meg ezt, vagy amiatt, mert az újabb játékokhoz erősebb gamer PC-re van szükségük. Kell hozzá egy kevés műszaki beállítottság, érdeklődés, de hamar rájöhetünk rövid böngészés során, hogy lényegében ez közel sem nehéz feladat. Az új alkatrészek keresése és beszerzése során azonban elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a legfontosabb szempontokkal, amelyekre figyelnünk kell.

A technológia fejlődés elérhetővé tette, hogy az asztali számítógépek alkatrészeinek méretét a lehető legjobban optimalizálják a gyártók, így jöhettek létre a mini PC-k. Nem hiába egyre népszerűbbek az emberek körében, és kezdik el egyre többen fontolóra venni, hogy ezeket az eszközöket válasszák az asztali PC-k helyett. De miért van ez így? Milyen előnyei vannak a mini PC-knek az asztali gépekkel szemben?

A dráguló energiaköltségek miatt otthonainkban egyre nagyobb szerepet kapnak az alternatív energiaforrások, melyek közül a legnépszerűbb a napelem. Egy családi ház esetében a napelemek telepítése jelentős előnyökkel járhat hosszútávon, hiszen nem csak egy környezetbarát megoldást kínál, de az évek során jelentős mennyiségű pénzt takaríthatunk meg velük. Laikusként a megfelelő napelemek kiválasztása nem a legegyszerűbb feladat, de vállalkozó jellemű emberek számára elegendő információ birtokában helyes döntéseket hozhatunk a beruházáshoz.

Az olcsó nyomtatás támogatója a Tobuy, kezd itt a keresést Tobuy Print

És most folytatnák a kamerarendszerek kiválasztása mini sorozatunkat, ami a mai napon rögzítők kiválasztásával fog foglakozni. Előtte viszont érdemes lehet áttekinetni az előző cikkünket ami a kamera kiválasztásával foglakozott! - Milyen kamerát vegyek?

Számtalanszor nekünk szegezték már ezt a kérdést, ezért mos összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és ebben a cikkben sorban megválaszoljuk azokat.

Az utóbbi időben sokan kerestek meg minket, hogy szeretnék a családiházat felszerelni kamerarendszerrel, álltalában ezek kisebb 4-8 kamerás rendszerek, de nem igazán tudták meghatározni, hogy számukra melyek a legoptimálisabb eszközök. Most ez a mini blog sorozat nekik szól. Azoknak, akik nem akarnak szakmai mélységekben belemenni, de szeretnének egy átfogó képet kapni, ami alapján biztos döntést tudnak hozni, hogy nekik melyik kamerarendszer megoldás lesz a megfelelő.