Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
30 NAPOS, 100%-OS CsereGARANCIA / tobuy.hu

Megvásárolnád, de bizonytalan vagy, hogy tényleg annyira tetszene-e a termékünk, vagy ajándékba vásárolnád és lehet majd nem tetszik az ajándékozottnak?

Semmi gond! Mi átvállaljuk a vásárlás kockázatát.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel a termékeinkkel, de ha véletlenül még sem lennél az, akkor sem kell aggódnod, mert cégünk 30 napos, 100%-os cseregaranciát ad termékeire az alábbi feltételekkel

 

RÉSZLETES FELTÉTELEINK:

 • A 30 napos visszavásárlási garancia (a továbbiakban: ”30 napos cseregarancia”) a termék (a továbbiakban: “Termék”) a vásárló (a továbbiakban: “Vásárló”) általi átvételétől számított 30., azaz harmincadik napig áll fenn, a Vásárlónak a Terméket legkésőbb a Termék átvételét követő 30., azaz harmincadik nap 17:00 órájáig kell jeleznie ( a webshopban erre a célra található űrlapon keresztül) majd eljuttatnia az PC-System Informatika Kft. címére.
 • A 30 napos cseregarancia kizárólag természetes személy Vásárlóra vonatkozik.
 • A 30 napos cseregarancia kizárólag arra a Termékre vonatkozik, amely Termék, szennyeződésmentes és amely Terméket a Vásárló NEM használt, NEM bontotta ki a csomagolásából, vagyis a termék dobozával együtt teljesen originál és sértetlen.
 • Nem vonatkozik a 30 cserenapos garancia és így az PC-System Informatika Kft. jogosult megtagadni azon Termék visszavételét, amelynek visszavételére az 1. pontban foglalt határidőn túl és/vagy nem a 2. pontban foglalt Vásárló által és/vagy a 3. pontban foglaltaknak nem megfelelő állapotú Termék vagy harmadik személynek felróhatóan keletkezett hiba, hiány vagy sérülés esetében kerülne sor.
 • A Termék az PC-System Informatika Kft..-hez történő eljuttatásának költségei a Vásárlót terhelik.
 • A 30 napos cseregarancia nem érinti a Vásárlónak a jogszabályok alapján biztosított 14 napos elállási jogát.
 • A promóció feltételei 2023.01.01-től beérkező rendelésekre, visszavonásig érvényesek.
 • A nyilatkozattól számított 10 munkanapon belül elküldjük a teljes fogyasztó, mint magánszemély a CsereGaranciában visszaküldött termék/termékek (CsereGarancia érvényesítés idejében) aktuális fogyasztói árának megfelelő értékű kuponkódot elektronikus üzenetben a vásárláskor megadott email címre, de a kiszállítás díját nem; a fogyasztót csak a termék szállítási és visszajuttatási díj nélküli értéke illeti meg, termék szállítási díja és visszajuttatásának költsége terhelik. Amennyiben a Fogyasztó akciós terméket vásárolt, akkor a kifizetett árát kapja meg kupon formájában, nem pedig a visszaküldött termék/termékek (CsereGarancia érvényesítés idejében) aktuális fogyasztói árát.
 • A kupon beváltásának határideje a kiállítástól számított 6 hónap.
 • A kuponnal vásárolt termékre továbbiakban nem vonatkozik a 30 napos csereGarancia

 

A 30 NAPOS CSEREGARANCIA JOG GYAKORLÁSÁNAK MENETE:

 • Amennyiben a Vásárló élni kíván a 30 napos cseregarancia joggal úgy köteles a szándékát tartalmazó nyilatkozatot az alábbi linken bejelenteni: https://www.tobuy.hu/30-napos-100-szazalekos-cseregarancia
 • Postázási cím: PC-System Informatika Kft. 1119, Budapest, Andor utca 21/C. fszt.
 • Email cím: shop@tobuy.hu
 • A Vásárló ennek esetén köteles a megrendelt terméket a PC-System Informatika Kft címére késedelem nélkül, de legkésőbb nyilatkozatának közlésétől számított 15 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 15 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket (tehát nem kell megérkezni 15 napon belül). A megrendelő viseli a cseregarancia jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli. A Szolgáltató azonban nem köteles a Vásárló része megtéríteni azon többletköltségeket, amely a Szolgáltató által felkínált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő szállítási mód választásából adódik. A Szolgáltató jogosult a kupon kód megküldését mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket.