Számítógép szerviz

Szakszervizünkben minden laptopot és számítógépet számos beszállítónknak köszönhetően kizárólag a legjobb minőségű alkatrészekkel javítjuk, fejlesztjük, vagy bővítjük. Szakembereink már több mint 18.000 eszköz javítását végezték el, így rengeteg tapasztalattal és széles eszköztárral tudunk segíteni a legkülönbözőbb problémák megoldásában.

Szolgáltatások megrendelésének menete:

 • Válaszd ki az alábbi listákról, hogy mire van szükséged,
 • A szolgáltatás megrendelése után futárt küldünk a termékért, majd azt az érkezése után bevizsgáljuk,
 • Egyeztetjük veled a bővítés, vagy a javítás pontos részleteit,
 • Visszaigazolásod után elvégezzük a javítást, vagy a bővítést,
 • A javított, bővített eszközt visszaküldjük neked.

 
 
 

SZÁMÍTÓGÉP SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK

PCS020110

Számítógép Bevizsgálás

A számítógépek bonyolult eszközök, sokféle probléma merülhet fel velük. Ha számítógépe hibát észlel, vagy nem működik megfelelően, de nem biztos benne, hogy mi a probléma, a számítógép bevizsgálása lehet a legjobb megoldás.

Szolgáltatásunk ára: 20000 Ft

A szolgáltatás magában foglalja a számítógép alapos átvizsgálását, hogy meghatározzuk a probléma forrását. A bevizsgálás után ajánlásokat teszünk a lehetséges javítási lépésekről.

Megjegyezzük, hogy a bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha a bevizsgálás után nem kérik a számítógép javítását.

Hogyan működik?

Szakértőink alaposan átvizsgálják a számítógépet, hogy megtalálják a probléma forrását. Ez magában foglalhatja a hardverelemek ellenőrzését, a szoftverek vizsgálatát, valamint a vírusok és malware ellenőrzését.

Válassza számítógép bevizsgálási szolgáltatásunkat, ha bizonytalan a számítógép hibáját illetően, és hagyja ránk a probléma megoldását!

20 000 Ft
PCS020111

BIOS Frissítés

A BIOS (Basic Input/Output System) az egyik legfontosabb szoftver a számítógépen, amely összeköti a hardvert az operációs rendszerrel. A BIOS frissítése javíthatja a rendszer stabilitását, kompatibilitását és teljesítményét, valamint hozzáférhetővé tehet új funkciókat.

Szolgáltatásunk ára: 6500 Ft

A szolgáltatás magában foglalja a legújabb BIOS verzióra való frissítést, valamint az új BIOS beállítását.

Hogyan működik?

Szakértőink megtalálják és letöltik a legújabb BIOS verziót, majd gondosan telepítik azt a számítógépre. Az új BIOS beállításait optimalizáljuk az Ön számítógépének legjobb teljesítménye érdekében.

A BIOS frissítése kritikus folyamat, melyet megfelelő szakértelem nélkül nem ajánlott végezni, mivel a rosszul végzett frissítés komoly problémákat okozhat a számítógépen. Bizalommal bízza ránk ezt a feladatot!

Javítási idő: 1 – 3 munkanap

6 500 Ft
PCS020109

Merevlemez / SSD Cseréje vagy Bővítése

Az adattárolás kulcsfontosságú a számítógépek számára, ezért fontos, hogy rendelkezzen elegendő tárhellyel. Ha már nincs több hely, vagy ha a merevlemez / SSD hibás, a merevlemez / SSD cseréje vagy bővítése szükségessé válhat.

Szolgáltatásunk ára: 6500 Ft + a merevlemez / SSD ára

Szolgáltatásunk tartalmazza a számítógép szétszerelését, az új merevlemez / SSD beszerelését. Az ár nem tartalmazza az új merevlemez / SSD árát, amely a kiválasztott modelltől függ. Szakértőink segítenek Önnek a legmegfelelőbb merevlemez / SSD kiválasztásában, figyelembe véve a számítógépét és igényeit.

Javítási idő: 1 – 5 munkanap

A munkálatokat a lehető legrövidebb idő alatt, általában 1-5 munkanapon belül végezzük el.

Tárhely bővítése, ahol számít

Bővítse a tárhelyet, hogy több adatot tárolhasson, vagy cserélje le a hibás merevlemezt / SSD-t! Ha kérdése van, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásról, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

6 500 Ft
PCS020108

Számítógép Memória Cseréje/Bővítése

A számítógép teljesítményének kulcsa a megfelelő memória. Szolgáltatásunk keretében a számítógép szétszerelését, az új memória beszerelését és tesztelését végezzük.

Szolgáltatásunk ára: 6,500 Ft + a memória ára

Az ár tartalmazza a munkadíjat és a tesztelést, de a memória árát külön számoljuk fel, ami a kiválasztott modelltől függ. Szakértőink segítséget nyújtanak a szükségleteinek megfelelő memória kiválasztásában.

Javítási idő: 1 – 5 munkanap

Szakértőink a lehető legrövidebb időn belül, általában 1-5 munkanapon belül elvégzik a memória cseréjét vagy bővítését.

Frissítse számítógépe teljesítményét

Rendelje meg most a Számítógép Memória Cseréjét/Bővítését, és élvezze a gyorsabb, simább működést! Ha kérdései vannak, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

6 500 Ft
PCS020103

Tápegység Cseréjének Szolgáltatása

A tápegység a számítógép egyik legfontosabb alkatrésze, amely szükséges az összes többi alkatrész működéséhez. Ha a tápegység hibás vagy nem megfelelő, az a számítógép teljesítményének csökkenéséhez, rendszeres leálláshoz, vagy akár a hardver alkatrészeinek károsodásához vezethet. Szolgáltatásunk magában foglalja a számítógép szétszerelését, az új tápegység beszerelését és tesztelését.

Szolgáltatásunk ára: 6,500 Ft + a tápegység ára

Az ár tartalmazza a munkadíjat és a tesztelést, azonban a tápegység ára külön kerül felszámításra, amely a kiválasztott modelltől függ. Segítünk Önnek a megfelelő tápegység kiválasztásában, hogy az tökéletesen illeszkedjen a számítógépe többi alkatrészéhez és igényeihez.

Javítási idő: 1 – 5 munkanap

Szakértőink a lehető legrövidebb időn belül, általában 1-5 munkanapon belül elvégzik a tápegység cseréjét.

Biztonság és teljesítmény kéz a kézben

Rendelje meg most a Tápegység Cseréjének Szolgáltatásunkat, és biztosítsa számítógépe stabil működését! Ha kérdései vannak, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

6 500 Ft
PCS020105

Számítógép Hűtőventilátor Cseréje

A számítógép megfelelő hűtése alapvető fontosságú a megbízható teljesítményhez. Szolgáltatásunk keretében a számítógép szétszerelését, az új hűtőventilátor beszerelését és pasztázását, valamint tesztelését végezzük.

Szolgáltatásunk ára: 6,500 Ft + a hűtőventilátor ára

Az ár tartalmazza a munkadíjat és a tesztelést, de a hűtőventilátor árát külön számoljuk fel, ami a kiválasztott modelltől függ. Szakértőink segítséget nyújtanak a szükségleteinek megfelelő hűtőventilátor kiválasztásában.

Javítási idő: 1 – 5 munkanap

Szakértőink a lehető legrövidebb időn belül, általában 1-5 munkanapon belül elvégzik a hűtőventilátor cseréjét.

Vigye hűtését a következő szintre

Rendelje meg most a Számítógép Hűtőventilátor Cseréjét, és gondoskodjon számítógépe megfelelő hűtéséről! Ha kérdései vannak, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

6 500 Ft
PCS020113

Szakvélemény Készítés

Bízza ránk a javíthatatlan vagy gazdaságilag nem ésszerűen javítható készülékek szakvéleményének kiállítását! Szakértőink részletes jelentést készítenek a készülék állapotáról, a hibáról és a javítás költségeiről.

Szolgáltatásunk ára: 20.000 Ft

Ez a szolgáltatás magában foglalja a készülék alapos vizsgálatát, a hiba meghatározását és a javítás költségeinek becslését. A szakvéleményünk alapján Ön képes lesz döntést hozni arról, hogy érdemes-e a készüléket javítani, és ha a készülék a biztosítás által fedezett káresemény miatt vált javíthatatlanná, a szakvéleményt be lehet nyújtani a biztosító társaságnak kártérítési igény érdekében.

Hogyan működik?

Szakértőink alaposan megvizsgálják a készüléket, azonosítják a hibákat és megállapítják, hogy a javítás technikailag és gazdaságilag ésszerű-e. A vizsgálat eredményei alapján részletes szakvéleményt állítanak össze, amelyet Ön bemutathat a biztosító társaságának.

20 000 Ft
PCS020101

Windows 10/11 Operációs Rendszer Professzionális Telepítése és Frissítése

Fedezze fel a problémamentes számítógépes élményt szolgáltatásunkkal, amely magában foglalja a Windows 10/11 trial verziójának szakszerű telepítését és frissítését. Gondoskodunk a megfelelő hardver illesztőprogramok telepítéséről is, hogy a rendszered minden komponense optimálisan működjön.

Ingyenes Felhasználói Programok Telepítése és Beállítása

Szolgáltatásunk nem ér véget az operációs rendszer telepítésével. Meggondolva a mindennapi felhasználói élményt, telepítjük és beállítjuk az ingyenes, de nélkülözhetetlen szoftvereket, mint a Totalcommander, VLC Mediaplayer, Foxit Reader, Libre Office, Google Chrome, és WinRAR.

Javítási idő: 1 – 3 munkanap

Műszaki csapatunk törekszik a lehető legrövidebb időn belül végrehajtani a telepítést és frissítést, hogy Ön zavartalanul tudjon továbblépni a digitális tevékenységeivel.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatásunk ára nem tartalmazza az adatok mentését és visszamásolását. Az adatmásolási költségek a következők:

 • Adatmásolás 2GB-ig: 7.500 Ft
 • Adatmásolás 100GB-ig: 15.000 Ft
 • Adatmásolás 1TB-ig: 30.000 Ft

Tegye munkaállomását a legjobb kezekbe.

Rendelje meg most a Windows 10/11 operációs rendszer profi telepítési szolgáltatásunkat, és érezze a különbséget egy professzionálisan telepített és frissített rendszerben. Ha kérdései vannak, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

12 000 Ft
PCS020102

Számítógép Takarítási Szolgáltatás

A számítógép rendszeres karbantartása létfontosságú a hatékony működés érdekében. Por és szennyeződés halmozódhat fel a számítógép belsejében, ami csökkentheti a teljesítményt, növelheti a hőmérsékletet és rövidítheti a hardver élettartamát. Számítógép Takarítási Szolgáltatásunk keretében alaposan kitisztítjuk a számítógépet, beleértve a tápegységet, a grafikus kártyát, a ventilátorokat, valamint újrapasztázzuk a processzort.

Szolgáltatásunk ára: 20,000 Ft

Ez a díj tartalmazza a számítógép teljes belső takarítását, a szükséges alkatrészek, mint a ventilátorok és a tápegység tisztítását, valamint a processzor újrapasztázását.

Javítási idő: 1 – 3 munkanap

Szakértőink a lehető legrövidebb idő alatt, általában 1-3 munkanap alatt, elvégzik a számítógép takarítását.

Gondoskodjon számítógépe egészségéről!

Rendelje meg most a Számítógép Takarítási Szolgáltatásunkat, és biztosítsa számítógépe hosszú élettartamát és hatékony működését! Ha kérdései vannak, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

20 000 Ft
PCS020107

Processzor Cseréje

A processzor a számítógép agya, ami az összes számítási feladatot végzi. Az idő múlásával előfordulhat, hogy a processzor teljesítménye már nem elegendő a legújabb programok, alkalmazások, vagy játékok futtatásához. Ilyenkor eljön az ideje a processzor cseréjének.

Szolgáltatásunk ára: 6500 Ft + a processzor ára

Szolgáltatásunk magában foglalja a számítógép szétszerelését, az új processzor beszerelését és tesztelését. Az ár nem tartalmazza az új processzor árát, amely a kiválasztott modelltől függ. Szakértőink segítenek Önnek a legmegfelelőbb processzor kiválasztásában, figyelembe véve a számítógépét és igényeit.

Javítási idő: 1 – 5 munkanap

A munkálatokat a lehető legrövidebb idő alatt, általában 1-5 munkanapon belül végezzük el.

Teljesítmény, amelyen számíthat

Válassza szolgáltatásunkat, és tapasztalja meg a megnövekedett teljesítményt és gyorsaságot, amelyet egy új processzor nyújt! Ha kérdése van, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásról, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

6 500 Ft
PCS020104

Grafikus Kártya Cseréjének Szolgáltatása

Az intenzív grafikai igényű felhasználás - legyen az játék, 3D modellezés vagy videószerkesztés - mind megkövetelik a megfelelő grafikus kártyát. Szolgáltatásunk magában foglalja a számítógép szétszerelését, az új grafikus kártya beszerelését, valamint az eszközillesztő program telepítését.

Szolgáltatásunk ára: 6,500 Ft + a grafikus kártya ára

Az ár tartalmazza a munkadíjat és az eszközillesztő program telepítését, azonban a grafikus kártya ára külön kerül felszámításra, amely a kiválasztott modelltől függ. Szakértőink segítséget nyújtanak a szükségleteinek megfelelő grafikus kártya kiválasztásában.

Javítási idő: 1 – 5 munkanap

Szakértőink a lehető legrövidebb időn belül, általában 1-5 munkanapon belül elvégzik a grafikus kártya cseréjét.

Dobja fel számítógépe teljesítményét

Rendelje meg most a Grafikus Kártya Cseréjének Szolgáltatásunkat, és érezze a különbséget a vizuális élményben és a számítógép teljesítményében! Ha kérdései vannak, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásunkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

6 500 Ft
PCS020106

Számítógép Alaplap Cseréje

Az alaplap a számítógép központja, ahol az összes alkatrész összekapcsolódik. Szolgáltatásunk keretében szakértőink gondoskodnak a számítógép szétszereléséről, az új alaplap beszereléséről, beállításáról és teszteléséről.

Szolgáltatásunk ára: 10,000 Ft + az alaplap ára

Az ár magában foglalja a munkadíjat, a beállítást és a tesztelést, de az alaplap költségét külön számoljuk fel, amely a kiválasztott modelltől függ. Szakértőink segítséget nyújtanak az Ön igényeinek legjobban megfelelő alaplap kiválasztásában.

Javítási idő: 1 – 5 munkanap

A szolgáltatásunkat a lehető legrövidebb idő alatt, általában 1-5 munkanapon belül elvégezzük.

Minden együtt, egy helyen

Rendelje meg most a Számítógép Alaplap Cseréjét, és biztosítsa a számítógépe megbízható és hatékony működését! Ha kérdése van, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásról, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

10 000 Ft

CSOMAGOLÁSI SEGÉDLET

Kérjük körültekintően járj el!

Hogyan csomagold be helyesen a javításra küldendő készülékét?
Mielőtt készülékét a szervizbe küldenéd, kérjük gondoskodjon a megfelelő csomagolásról.

A készülékek becsomagolásához lehetőség szerint használd az eredeti gyári, vagy azzal egyező minőségű és biztonságot nyújtó csomagolást. A Pc-System Informatika Kft. és a szállítmányozó cég nem vállalnak felelősséget a helytelen csomagolásból eredő sérülések miatt. A szállítás során helytelen csomagolás miatt fellépő károkért a feladó a felelős. Felhívjuk figyelmed, hogy a küldéshez használt csomagolást a csomag szervizbe érkezése után újrahasznosíthatják. Ebben az esetben a megjavított készüléket visszaszállításkor esetleg egy másik biztonságos csomagolásban kaphatod vissza. Amennyiben az eredeti, gyári csomagolás már nem érhető el, kérjük kövesd az alábbi példákban bemutatott megfelelő csomagolási módokat:

 • Mindenképpen kerüld a HELYTELEN csomagolási példákban illusztrált csomagolási hibákat.
 • Mindenképpen ügyelj a készülék éleinek és sarkainak kiemelt védelmére.
 • A kartondoboz és a készülék között minden irányban tanácsos helyet hagyni (akár 5 cm-t). Ezt a helyet a dobozban párnázd ki habszivaccsal, buborékos fóliával vagy más rugalmas térkitöltő anyaggal. Az újságpapír nem megfelelő térkitöltő párnázó anyag!
 • A készülék mellé helyezett kemény tárgyakat (pl. adapter, tápkábel) úgy helyezd el, hogy semmiképpen ne érintkezhessenek a készülékkel, így elkerülhetőek a karcolások és ütődések.
 • A dobozba tedd bele a hibabejelentő lapot, (amelyet email-ben fogunk megküldeni), valamint garanciális készülék esetén a jótállási jegy és a vásárlási számla másolatát.
 • A dobozt biztonságosan zárd le!


Megfelelően csomagolt készülékek:Helytelenül csomagolt készülékek: