69302.png
Felmosó vödör 11 literes ovális csavaró kosárral sárga Bonus_B105
1 247 Ft

Felmosó vödör 11 literes ovális csavaró kosárral sárga Bonus_B105

Szállítási idő
3 munkanap
Raktáron   (200 db)
1 247 Ft
A vásárlás után járó pontok: 12 Ft
Részletek

Egy vödör, mely a felmosás nagymestere.

Ha nem szeretnénk tovább bajlódni a gyenge, instabil és bosszantóan rövid életű vödrökkel, akkor a BONUS 11l-es felmosóvödör végre a segítségünkre siet. A tervezésnél egyetlen célunk volt: ötvözni a csúcsminőséget a hatékonysággal és a jó ár-érték aránnyal. Ezzel a csavarókosaras vödörrel a felmosás gyűlölt kötelességből igazi élvezetté válik. Nagy falvastagsága tartóssá, kiegyensúlyozott tömegközpontja pedig stabillá teszi.

Szettben is elérhető

Annak érdekében, hogy a vizet minél hatékonyabban ki tudjuk csavarni a felmosófejből, a spirálos csavarókosarat megnövelt áteresztő résekkel és csavarodást-gátló bordákkal láttuk el. Az okos kialakítású süllyesztett kosár biztonságossá és könnyeddé teszi a kicsavarást és nem engedi, hogy a vödör felboruljon. A nyél stabil fogásának köszönhetően pedig könnyedén kiönthetjük belőle a 11l vizet. Elég egyszer kipróbálni, és ez a nem mindennapi felmosóvödör hamarosan a mindennapos takarítás elengedhetetlen kellékévé válik majd.

HoReCa - HACCP

Úgy alakítottuk ki, hogy a HoReCa szegmens követelményeinek is megfeleljen, tehát a háztartások mellett tökéletesen alkalmas a professzionális felhasználók számára is. A terméket a HACCP szabványoknak megfelelően színkódokkal is elláttuk, így a fényes műanyag felületen tündöklő 5 féle kellemes színből – a sárga, kék, zöld, piros és pink változat – minden helyiségbe jut.


Adatok
EAN
5997844303105
Gyártó
Bonus
Gyártói Cikkszám
B105
Vámtarifaszám
39249000
Anyag
sárga
CE
11 l.
Cikkszám
TBY069302
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!