Füzetbox, irattáska

Fedezze fel a ToBuy.hu-nál a stílusos és tartós füzetboxokat és irattaskákat! Az ARS UNA és más márkák minőségi termékei tökéletes társai lesznek mindennapi teendőinek. Válasszon különféle dizájnok közül, és rendezze dokumentumait elegánsan és biztonságosan.

45termék
 
45termék

A ToBuy.hu Füzetbox és Irattaska kategóriája kiváló választékot kínál azok számára, akik minőségi és stílusos irodai, valamint iskolai kellékeket keresnek. A füzetboxok és irattaskák széles skálájának köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket, legyen szó diákokról, tanárokról vagy irodai dolgozókról.

Füzetboxok: A füzetboxok kategóriája tartalmazza az ARS UNA Geek, Roar of the Tiger, Stardust, Think Pink, Lamborghini, Nightwolf, Flying Sharks, Nasa, Drone Racer és Black Panther kollekciókat. Ezek a termékek nemcsak funkcionálisak, hanem különleges dizájnnal is rendelkeznek, amelyek kiemelkednek a hétköznapi irodaszerek közül. A füzetboxok kemény, tartós kartonból készülnek, matt fóliával és fényes formalakkal bevonva, ami nemcsak a tartósságot, hanem az esztétikai megjelenést is biztosítja. Az erős gumipánt gondoskodik arról, hogy a füzetek és iratok biztonságosan tárolhatók legyenek.

Irattaskák: Az irattaskák kategóriája ideális megoldást nyújt a dokumentumok rendezett és biztonságos tárolására. A különböző méretű és stílusú irattaskák kiváló minőségű anyagokból készülnek, így garantálva a hosszú távú használatot. A ToBuy.hu-nál elérhető irattaskák nemcsak praktikusak, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöznek a dokumentumoknak.

Szűrés
Ár
 (Ft)
722 Ft - 6 624 Ft
Típus
Gyártó
Papírméret
Termék státusza