71814.png
GARETT Gyerek Okosóra - Kids Rock 4G RT rózsaszín
27 964 Ft

GARETT Gyerek Okosóra - Kids Rock 4G RT rózsaszín

71814.png
71814_altpic_1.png
71814_altpic_2.png
71814_altpic_3.png
71814_altpic_4.png
Szállítási idő
3 munkanap
Garancia
24 hónap
Raktáron   (10 db)
27 964 Ft
A vásárlás után járó pontok: 280 Ft
Részletek

Garett Kids Rock 4G RT okosóra

A 4G LTE technológiát használó, érintőképernyős gyermek okosóra ésszerű választás az aktív kisgyermekek szülei számára. Mit nyersz? Először is biztosítja gyermeke biztonságát a GPS, WiFi, LBS és AGPS helymeghatározásnak vagy az SOS gombnak köszönhetően. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy előre nem látható helyzetben azonnal reagáljon. Mit nyernek a fiatalok? Lenyűgöző vízálló okosóra beépített kamerával, amely megkönnyíti a kommunikációt. A több funkció és a gazdagabb menü azt jelenti, hogy ez az intelligens óra nem rosszabb, mint a piacon jól ismert okostelefon-modellek.

 

Hívások és videohívások kezdeményezése és fogadása

A gyermek okosórának számos szükséges funkciót kell kínálnia. Kétségtelen, hogy ezek közé tartozik a hívások fogadása és kezdeményezése. A támogatott nano-SIM-kártya bármilyen hálózathoz tartozhat. Ennek köszönhetően a Garett Kids Rock 4GT RT modell folyamatos kommunikációt biztosít a szülők és a tanulók között. A videohívások és a hangüzenetek lehetősége további funkciók, amelyek növelik az óra hasznosságát. A gyermekek számára szórakoztató, és lehetőséget biztosít a gyámok távoli gondozására. A hangértesítések előnyt jelentenek, így egyetlen új üzenet vagy hívás sem kerüli el a felhasználó figyelmét.

 

SOS gomb és távoli lehallgatás

Garett Kids Rock 4GT RT modell megfelel a legigényesebb szülők elvárásainak. Előre nem látható helyzetben a gyermek megnyomhatja az SOS gombot, és segítséget hívhat az előre kiválasztott telefonszámokhoz való csatlakozással, ami azt jelenti, hogy lehetősége van időben reagálni. Ezenkívül a távoli lehallgatás, amely az órához való egyoldalú csatlakozásból áll, lehetővé teszi, hogy egy adott pillanatban szabályozza, mi történik a környezetében.

 

GPS, WiFi, LBS és AGPS helymeghatározás és GEOfencing

A gyermekek okosórája nem csak egy modern eszköz, érdekes alkalmazásokkal, amelyekkel büszkélkedhet. Mindenekelőtt a készülék lehetővé teszi, hogy folyamatosan vigyázzon arra, hogy hol tartózkodik gyermeke jelenleg. A helyszín négy rendszer (GPS, WiFi, LBS és AGPS) segítségével lehetővé teszi, hogy 5 m pontossággal meghatározza a család legfiatalabb tagjainak helyét. A GEOfencing funkciónak köszönhetően viszont biztonságos zónát jelöl ki gyermeke számára. Abban a pillanatban értesítést kapsz a telefonodra, amikor az óra felhasználója túl van rajta.

 

IP67 vízálló

Az új, intuitív rendszerrel felszerelt Garett Kids Rock 4GT RT-t nagy tartósság jellemzi. Vízálló és porálló. Az okosóra IP67 védettségi foka lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy számos kalandban vegyenek részt, anélkül, hogy félnének a készülék megsemmisítésétől. Nem félnek a homoktól vagy a sártól, valamint az időjárási viszonyoktól, például az esőtől és a hótól. Ez a modell ideális a különösen aktív fiatal felhasználók számára.

 

Okosóra beépített kamerával

A Garett Kids Rock 4GT RT okosóra beépített kamerával rendelkezik. Az órával történő fényképezés egyike annak a sok fontos funkciónak, amely lehetővé teszi a hatékony szülői felügyeletet. Ez nem csak a legfiatalabb szórakozás, hanem egy olyan elem is, amely határozottan megkönnyíti a gyermek és a gyám közötti kommunikációt. A kisgyermek önállóan mentheti az emlékfelvételeket a barátokkal való találkozókról, és megoszthatja azokat anyával és apával. Ez a megoldás még az igényes fiatal fogyasztók számára is vonzó lesz. Végül is, egy fénykép többet fejezhet ki, mint a szavak.

 

Lépésszámláló és alvásfigyelő

Minden szülő tudja, hogy a fizikai aktivitás rendkívül fontos eleme minden ember megfelelő fejlődésének, életkorától függetlenül. Az okosóra lépésszámlálója nem csak a gyermek útjának hosszáról ad információt; Ugyanakkor ez egy olyan funkció lesz a kisgyermek számára, amely ötvözi a nagyszerű szórakozást az új rekordok megdöntésével a megtett lépések számában. Az alvásfigyelő viszont lehetővé teszi gyermeke alvásának minőségének ellenőrzését. Ezzel a megfigyeléssel, ha szükség van rá, képes lesz változtatni, ami azt jelenti, hogy gyermeke jobban alszik.

 

Különböző tárcsák közül választhat, és cserélhető hevederek

A korai életkorú gyerekek szeretik hangsúlyozni egyéniségüket. A Garett Kids Rock 4G RT modell egy kiegészítő, amely segíthet nekik ebben. Ez egy praktikus és praktikus ruhadarab. A különböző tárcsák közül választhat, ami azt jelenti, hogy mindenki felfedezhet valamit magának. A kisgyermekek könnyen megtalálják az igényeiknek megfelelő grafikus formát. Az a képesség, hogy eldöntse az óra megjelenését, növeli vonzerejét a gyermek szemében. Ezenkívül a készülék cserélhető hevederekkel rendelkezik, így ha az eredeti sérült, az újra cserélés nem jelent problémát.

 

További funkciók

Az okosóra nem nélkülözi a szabványos alkalmazásokat, például ébresztőórát, stoppert vagy számológépet. A gyerekek szeretik magukat modern eszközökkel körülvenni, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kényelmesek legyenek a mindennapi működésben. A készülék egyik legnagyobb előnye, hogy több másikat is helyettesít, ami azt jelenti, hogy a felhasználónak nem kell fényképezőgéppel, telefonnal vagy számológéppel rendelkeznie. Érdekes az okosóra keresésének funkciója, különösen hasznos olyan helyzetben, amikor egy hiányzó gondolkodású gyermek véletlenül rosszul helyezi el. Ezenkívül meg kell említeni, hogy az intelligens óra kellemes formában oktatási szórakozást is nyújt, így a kisgyermekek tudását egy matematikai játék bővíti.

 

Kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel

Garett Kids Rock 4GT RT modell kétségtelen előnye, hogy kompatibilis az Android és az iOS rendszerrel. Könnyedén letöltheti az ingyenes Garett Tracker alkalmazást lengyel nyelven a Google Play Áruházból vagy az App Store-ból. Lehetővé teszi az eszköz konfigurációjának és beállításainak megváltoztatását közvetlenül a saját okostelefonjáról. Mindent teljes ellenőrzés alatt tart, ami jelentősen növeli a kényelmet és csökkenti a gyermek gondozásával járó stresszt - így a Garett Kids Rock 4G RT okosóra professzionális eszközzé válik, megkönnyítve mind a gyermek, mind a szülő mindennapi életét.

 

 • IP67 vízálló
 • Érintőképernyő
 • GPS / WiFi / LBS hely
 • Hang-/videohívások
 • Hangjelzések
 • SOS gomb
 • Alvásfigyelő / lépésszámláló
 • Beépített kamera
 • Ébresztőóra / számológép
 • Megtekintés keresési funkció
 • Matematikai játék

 

 

 

 

 


Adatok
EAN
5904238483862
Gyártó
GARETT
Lépésszámláló
Van
Micro SIM kártya slot
Van
NFC
Nem
Wi-Fi
Igen
Üzemidő
>1 hét
Elégetett kalória kijelzés
Nem
Szín
Rózsaszín
Tápellátás
Rózsaszín
Processzor gyártó
ASR
Gyártói Cikkszám
ROCK_4G_RT_ROZO
Vámtarifaszám
851762
Bluetooth
Igen
Vízálló
Vízálló
Beépített kamera
Van
Kijelző típus
IPS
Kijelző méret
1,4 "
Magasságmérő
Nem
Mikrofon
Igen
iOS kompatibilis
Igen
Pulzusmérő
Nem
Vízállósági szabvány
IP67
Tárhely
128
Windows kompatibilis
Nem
Processzor típus
ASR3603
Memória méret
192
GPS
Igen
Alvás figyelés
Nem
Android kompatibilis
Igen
Üzenet és hívás kezelése
Igen
Zene vezérlése
Nem
SIM
Igen
Gyorsulásmérő
Nem
Gyroscope
Nem
Kompatibilitás
Android, iPhone
Cikkszám
TBY071814
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!