LOGITECH Billentyűzet - K120 Vezetékes USB HUN

Cikkszám: PCS200121046
LOGITECH Billentyűzet - K120 Vezetékes USB HUN

LOGITECH Billentyűzet - K120 Vezetékes USB HUN

Cikkszám: PCS200121046
5 827 Ft

KIVÁLÓ GÉPELÉSI ÉLMÉNY
A szabványos kiosztású billentyűzet szinte teljesen hangtalan, lapos billentyűi kellemesek a kéznek. Teljes méretű számbillentyűzet és funkciógombok egészítik ki őket.


TARTÓSSÁG ÉS STÍLUS
A vékony billentyűzet nemcsak esztétikus, hanem a cseppálló kialakításnak, a strapabíró, billenthető lábaknak és a tartós billentyűknek köszönhetően ellenálló is.1


CSAK KÖNNYEDÉN
Csupán csatlakoztatnia kell asztali vagy hordozható számítógépe valamelyik USB-portjához, és a billentyűzet máris használatra kész.


KÉNYELMES, HALK GÉPELÉS
Kényelmesen és halkan gépelhet a szabványos kiosztású billentyűzet szinte teljesen hangtalan, lapos billentyűin, amelyeket teljes méretű számbillentyűzet és funkciógombok egészítenek ki.


VÉKONY PROFIL
A vékony profilú billentyűzet elegáns külsejével dísze az íróasztalnak, emellett kényelmes, természetes kéztartást tesz lehetővé.


CSEPPÁLLÓ KIALAKÍTÁS1
A folyadék kiürül a billentyűzetből, így nem kell attól tartania, hogy a véletlenül ráfröccsenő folyadék miatt kárba vész az eszközbe fektetett pénz.


TARTÓS BILLENTYŰK
A billentyűk akár 10 millió lenyomásnak is ellenállnak, így a billentyűzet élettartama messze meghaladja számos jóval kevésbé tartós eszközét.2


STRAPABÍRÓ, ÁLLÍTHATÓ LÁBAK
Személyre szabott ergonómia: a strapabíró, állítható lábak kitámasztásával 8 fokkal növelheti a billentyűzet dőlésszögét.


USB-KAPCSOLAT PLUG AND PLAY TECHNOLÓGIÁVAL
Egyszerűen üzembe helyezhető: csak csatlakoztatnia kell asztali vagy hordozható számítógépe valamelyik USB-portjához, és a billentyűzet máris használatra kész.


JÓL OLVASHATÓ BILLENTYŰK
A vastag, élénk fehér betűvel feltüntetett karaktereknek köszönhetően a billentyűzet jól olvasható még akkor is, ha felhasználójának látása nem tökéletes. A karakterek kopásállósága szintén kiváló.


A LOGITECH MEGBÍZHATÓSÁGA
A termék a Logitech egereit és billentyűzeteit jellemző kiváló minőség és megbízhatóság jegyében készült, amely világszerte piacvezetővé avatja a vállalat termékeit. A billentyűzet kedvező áron, hároméves jótállással kapható.


ÍVES SZÓKÖZBILLENTYŰ
Természetesebb kéztartással, kényelmesebben gépelhet.


 •  
 • RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

  Windows rendszerű számítógép        Linux® rendszerű számítógép      


   • Windows® XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

   • USB-port
   • Linux operációs rendszer 2.6-os vagy újabb rendszermaggal

   • USB-port
 • A CSOMAG TARTALMA

   
  • Billentyűzet

  • Felhasználói dokumentáció

 
Garancia
24 hónap
Csatlakozók
USB