Parafatábla

Parafatáblák – Ideális megoldás irodai és otthoni használatra

Fedezze fel széles választékunkat a kiváló minőségű parafatáblákból, tökéletesen illeszkednek minden irodai, iskolai vagy otthoni környezetbe. Bluering, BI-OFFICE, Franken – a legjobb márkák egy helyen.

Kínálatunkban megtalálhatóak különböző méretű és stílusú parafatáblák, mint például alumínium keretes, fakeretes változatok, ideálisak prezentációkhoz, üzenetek rögzítéséhez vagy kreatív projektekhez. Kiváló minőségű, tartós és környezetbarát termékek széles választéka várja.


20termék 120
20termék 120

A parafatábla sokkal több, mint aminek első pillantásra tűnik. Stílusos, sokoldalú és környezetbarát – tökéletes választás az irodába, iskolába vagy otthonra. Fedezd fel a tobuy.hu kínálatát, és találd meg a tökéletes parafatáblát a te igényeidhez.

A parafatábla nemcsak egy egyszerű irodai kellék. Több mint csak egy hely a jegyzetekhez vagy a feladatlistákhoz. Ez egy sokoldalú és stílusos eszköz, amely képes megváltoztatni az irodai kommunikációt, otthoni dekorációt és még sok minden mást. 

Típusok és Stílusok: A tobuy.hu-n számos parafatábla-típust kínálunk. A klasszikus, keret nélküli modellektől kezdve a modern, alumínium vagy fakeretes változatokig minden megtalálható. Néhány táblánk színes keretekkel rendelkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern irodai vagy otthoni környezetbe.

Használati Tippek és Ötletek:

  • Irodai felhasználás: Tervezzétek meg a heti feladatokat, jegyezzétek fel a fontos üzeneteket, vagy használjátok kreatív brainstorming sessions során a parafa táblát.
  • Otthoni dekoráció: Alkossatok egyedi, változtatható faldekorációt, ahol a családi üzenetek, fotók és emlékek is helyet kaphatnak a parafa táblán
  • Tanítási segédeszköz: Az oktatásban a parafatáblák segíthetnek a tananyagok és a diákok munkáinak bemutatásában.

Gondozás és Karbantartás: A parafatáblák karbantartása egyszerű. Rendszeresen töröld le nedves ronggyal, hogy eltávolítsd a port és a szennyeződéseket. A parafa természetes anyag, így óvatos bánásmódot igényel, de megfelelő gondozással éveken át tartós marad.

Környezeti Hatások: A parafatáblák környezetbarát megoldást kínálnak. A parafa megújuló erőforrás, amely nem károsítja a fákat, és segít csökkenteni a műanyag használatát.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 828 Ft - 53 936 Ft
Gyártó
Termék státusza