+36-1/4450551 | shop@tobuy.hu | Személyes átvétel, csak napelem vásárlása esetén!

Tenda SP3 EU Beli Smart Wi-Fi Plug
Tenda SP3 EU Beli Smart Wi-Fi Plug
4 736 Ft

Tenda SP3 EU Beli Smart Wi-Fi Plug

Garancia
60 hó
Szállítási idő
3 munkanap
4 736 Ft
Részletek

A Beli SP3 egy intelligens Wi-Fi csatlakozó. Bárhonnan ki- és bekapcsolhatja az elektronikát okostelefonjával a Beli alkalmazás segítségével. Beállíthatja, hogy a Smart Plug automatikusan ki- és bekapcsoljon, amikor távol van, vagy kiválaszthat egy ütemezést számos eszköz egy gombnyomással történő vezérléséhez. Az SP3 közvetlenül együttműködik az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel, hogy a hangvezérlésen keresztül kezelje eszközeit. A Beli SP3 biztonságos 2,4 GHz-es vezeték nélküli hálózatokon működik külön hub nélkül.

APP-kezelés bármely helyről
Akár a kanapén pihen, akár a Karib-térségben nyaral, az alkalmazás teljes hozzáférést biztosít otthoni hálózatához, így közvetlenül mobiltelefonjáról irányíthatja háztartását.

Egyszerű és hatékony intelligens otthon menedzsment
Maradjon kézben az ütemezett energiagazdálkodási terv létrehozásával, így akár hajnalban lekapcsolja a tornác világítását, zuhanyozás közben elindítja a kávéfőzőt, vagy alkonyatkor újra felkapcsolja a lámpát, Ön határozza meg a szabályokat.

Több mint egy csatlakozó
Egyszerű és modern megjelenés, tele technológiával. Nem számít, hol használják, akár egy műalkotás.

Továbbfejlesztett hangaktiválás
Mindegyik Smart Plug kompatibilis az Alexával és a Google Asszisztenssel is, így bárhonnan is kezelheti és működtetheti elektronikus eszközeit, ahol az Alexa és a Google hallótávolságon belül van.

Akadályozza meg a hosszú távú működést, védje meg az eszközöket
Az időzítő funkció a beállított időpontban kikapcsolhatja a készülékeket, csökkentve az olyan eszközök hosszú távú működéséből adódó biztonsági veszélyeket, mint a fűtőtestek, töltők.

Van itthon valaki?
Elhagyja otthonát hosszabb időre? Egyszerűen állítsa az intelligens csatlakozót „Távolléti módba”, és az intelligens csatlakozó véletlenszerűen aktiválja és deaktiválja a csatlakoztatott világítóeszközt, így úgy tűnik, mintha otthon lenne – még akkor is, ha nem.

Megtakarított energia = Megtakarított pénz
Az SP3 lehetővé teszi, hogy szabadon és egyszerűen vezérelje háztartási készülékeit, hogy hatékonyan és eredményesen csökkentse a hosszú távú energiafogyasztást, így egyszerre kímélheti meg a Földet és pénzét!


Adatok
Gyártói Cikkszám
SP3
EAN
6932849428346
Gyártó
Tenda
VTSZ
90071000
Cikkszám
PCS300148307
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!