ToBuy Shop Blog

Miért jó választás a ToBuy Print toner?

Toner
Olcsó nyomtatás
Szűrés törlése
Sándor
2021.10.11 09:02
Miért jó választás a ToBuy Print toner?

Az olcsó nyomtatás támogatója a Tobuy, kezd itt a keresést Tobuy Print

Miért jó választás a ToBuy Print toner?

KIVÁLÓ MINŐSÉG

Ne csak olcsó legyen egy termék, de jó is! A ToBuy Print tonereink és dobjaink 100%-ban új termékek, melyek a legújabb fejlesztésű, megbízható chippekkel vannak ellátva.

 

1% ALATTI HIBAARÁNY

A ToBuy Print termékek hibaaránya kevesebb mint 1% és a gyártónk azon dolgozik, hogy ez a szám közelítsen a nullához. Minden termék QR-kódos sorozatszámmal van ellátva, így biztosítva a termékhez járó 1 év garanciát. Minden ToBuy Print termékre 100% cseregaranciát vállalunk.

 

UNIVERZÁLIS TONEREK

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden esetben a legújabb fejlesztésű chippel ellátott univerzális tonereket gyárttassuk, hogy egy-egy kazetta minél több nyomtatóval legyen kompatibilis. Így, a megfelelően összeválogatott irodai géppark esetében csökken a raktározási költség.

 

ÚJ TERMÉKEK ELSŐKÉNT NÁLUNK

A nyomtató gyártók folyamatosan jönnek ki az újabb nyomtatóikkal, amikhez nem minden esetben használhatók a régi tonerek. Ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy nálunk elsőként jelenjen meg egy-egy új fejlesztésű, de megbízható és állandó minőségű ToBuy Print toner és dobegység.

 

KEDVEZMÉNYEK

Folyamatos és nagyobb tételű megrendelések esetében egyedi árakat biztosítunk szerződött partnereink részére. Projekt megrendelések esetén egyedi kedvezmények igényelhetők.

 

KÍNÁLATUNK

Folyamatosan bővülő kínálatunkban megtalálhatóak a legfrissebb fejlesztések mellet, a régi típusokhoz való kazetták és dobegységek is. Több mint 200 fajta és több tízezres raktárkészletről vásárolhat nálunk, rövid határidős szállítással.

 

Legyünk zöldek és környezettudatosak, az üres toner veszélyes hulladék.

Ezért amennyi tonert vásárol nálunk, annyi üres tonert visszaveszünk öntől és egy újrahasznosító üzembe szállítjuk, ahol szigorú feltételek mellet semlegesítik a veszélyes anyagokat.

Az olcsó nyomtatás támogatója a Tobuy, kezd itt a keresést

ToBuy Print Tonerek